Европейски Конгрес по Лазерна Дентална Медицина 2017

Добавете в календара
Европейски Конгрес по Лазерна Дентална Медицина
Европейски Конгрес по Лазерна Дентална Медицина
(30.03 – 01.04.2017), Пловдив, България

Уважаеми колеги, съмишленици и приятели,

Броени месеци ни делят от Европейския Конгрес по Лазерна Дентална Медицина, който ще се проведе в Пловдив от 30 март до 1 април 2017г. За осма поредна година Денталното Лазерно Общество в колаборация с ФДМ-Пловдив организира този престижен форум, който събира професионалисти от различни области на денталната медицина, които работят с лазери.

В това специално издание сме селектирали за вас лектори от Япония, Швейцария, Великобритания, Турция, Италия, Гърция, Македония и България. Съпътстващите мероприятия ще съберат в Пловдив дипломантите от магистърската програма по лазерна дентална медицина на Университета в Генуа, Италия, както и специалистите по Орална медицина в България, които ще представят пред колегите новите тенденции в диагностиката и лечението на лигавичните заболявания. Това уникално събитие е под патронажа на трима декани – проф. Георги Тодоров (ФДМ в Пловдив), проф. Аарон Палмон (ФДМ в Йерусалим, Израел) и проф. Стефано Бенидиченти (ФДМ в Генуа, Италия). Не сме пропуснали и практическите курсове, които тази година покриват широк спектър от клинични приложения на лазерите.

Като председател на организационния комитет ще бъда удовлетворен, ако видя всеки един от вас като участник в Конгреса. Също така ще се радвам, ако и тази година продължите вашето членство в Дентално Лазерно Общество. Защото освен от конгреси, курсове и обучения, всички ние се нуждаем от съпричастност, съмишленици и нови идеи.

С уважение,

Доц. Георги Томов
Председател на Дентално Лазерно Общество

Едно мнение за “Европейски Конгрес по Лазерна Дентална Медицина 2017”

  1. Здравейте, къде може да видя цената за мероприятието и практичните курсове, за да мога да се регистрирам.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.